Παίκτης του μήνα: Το πήρε σπίτι του ο αρχηγός!

Χατ-τρικ στο 5-2 με τον Αττικό (εντός), χατ-τρικ στο 3-1 με τον Ιάσονα (εκτός), γκολ ισοφάρισης στο 93′ με την Ελευθερούπολη (εντός) και αν κι έλειψε με την Κορωνίδα, χαλάλι!

Τον καλύτερο Γαλανόπουλο όλων των χρόνων που βρίσκεται στην ομάδα, έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε φέτος.

Με 19 γκολ και 4 ασίστ σε 24 συμμετοχές, αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της καλοκουρδισμένης μηχανής του Χρήστου Βλάχου, εκτός όμως από τα φυσικά του και παικτικά του προσόντα, ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο για τα ψυχικά του χαρίσματα, που διοχετεύονται με θετικό τρόπο στην υπόλοιπη ομάδα.

Είναι γνωστή σε όλους η τρέλα που κουβαλάει ο «Γαλανό», ειδικά όμως φέτος αυτή η καλώς εννοούμενη τρέλα έχει παρασύρει και τους συμπαίκτες του, με συνέπεια να κάνουν μία πορεία που κανένας δεν περίμενε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός «μιλάει» στα δύσκολα και ειδικά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιάσονα το πήρε σχεδόν μόνος του και με το… έτσι θέλω, ενώ στο ντέρμπι με την Ελευθερούπολη βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή και έφερε το ματς στα ίσια, την ώρα που όλα έδειχναν χαμένα.

Ο Γιώργος… έλυσε τη σιωπή του μιλώντας στο apollonhalandriou.gr σχετικά με τη βράβευσή του, που είναι η δεύτερη προσωπική για τον ίδιο, αφού είχε ανακηρυχθεί «Παίκτης του μήνα» και το Σεπτέμβριο.

Που θα ήθελες να αφιερώσεις τη σημερινή σου βράβευση;

Θέλω να αφιερώσω το βραβείο αυτό στον πρόεδρο του συλλόγου μας Αντώνη Μαραγκουδάκη και να του ευχηθώ να επιστρέψει σύντομα στο γήπεδο γιατί λείπει πολύ σε όλους μας.

Διανύεις την πιθανώς πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας σου, που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

Νιώθω πολύ καλά όλη τη χρονιά… Η οικογενειακή μου γαλήνη είναι αυτή που μου δίνει φτερά στο γήπεδο και ευχαριστώ γι’ αυτό τη σύζυγό μου Μαρίνα και φυσικά την κόρη μας Ευριδίκη. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε συμπαίκτες και προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ακόμα και στις κακές μου ημέρες.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία… Τι βλέπεις για τη συνέχεια;

Αυτό που με κάνει να πιστεύω πάρα πολύ είναι μια εικόνα που φέρνω στο μυαλό μου και είναι αυτή του προέδρου να χαμογελά… Είναι το μεγαλύτερό μου κίνητρο και πιστεύω και των συμπαικτών μου!

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Σεπτέμβριος:
Γιώργος Γαλανόπουλος – Βασίλης Κούκος
Οκτώβριος: Μάνος Κτενιαδάκης – Γρηγόρης Σύρακας
Νοέμβριος: Γιάννης Βλάχος
Δεκέμβριος: Δημήτρης Παπουτσής
Ιανουάριος: Μάνος Κανδεράκης – Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
Φεβρουάριος: Μάνος Κανδεράκης
Μάρτιος: Γιώργος Γαλανόπουλος

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση