Παίκτης του Μήνα: Φραγκίσκος Στεργιώτης!

Απαλλαγμένος από το άγχος και τα διαβάσματα των Πανελληνίων, ο «Φράγκι» μπήκε… φουριόζος στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και με την εικόνα του, σε αγώνες και προπονήσεις, κέρδισε για δεύτερη φορά το βραβείο του «Παίκτη του Μήνα» – η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2018.

Ο 18χρονος σέντερ φορ του Απόλλωνα, μπορεί να μη βρήκε δίχτυα στα δύο παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας τον Σεπτέμβριο, την οριακή ήττα από τη Διάνα Ηλιούπολης και τη νίκη με το Χαϊδάρι, ωστόσο έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία σχεδόν όλα τα υπόλοιπα.

Με πλάτη στο τέρμα δίνει ασίστ στον Σταμάτη, που κάνει το 2-0 με το Χαϊδάρι

Ετρεξε ακατάπαυστα, πρέσαρε τους αντίπαλους αμυντικούς ανελέητα, μοίρασε ασίστ (δύο, στο 3-2 επί του Χαϊδαρίου), ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση της ομάδας, προσφέροντας σε πολλούς τομείς.

Ευχόμαστε στον «Φράγκι» να είναι πάντα υγιής, για να έχει ανάλογη συνέχεια!

Φραγκίσκος Στεργιώτης: «Απερίγραπτη ομαδική προσπάθεια»

Ο Φραγκίσκος μίλησε στο apollonhalandriou.gr, λίγο μετά την απονομή του βραβείου:

Νιώθω πραγματικά χαρούμενος για αυτή τη βράβευση και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες μου που με στηρίζουν καθημερινά.

Το βραβείο μπορεί να είναι ατομικό, ωστόσο πίσω από αυτό κρύβεται μια απερίγραπτη ομαδική προσπάθεια. Συγκέντρωση σε κάθε προπόνηση, μόχθος για την τελειοποίηση της τακτικής και πάθος σε κάθε αγώνα, είναι μερικά από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.

Τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς αποτυπώνονται στον αγωνιστικό χώρο, καθώς έχουμε ξεκινήσει τη σεζόν σε υψηλούς ρυθμούς και με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Αν συνεχίσουμε έτσι, είμαι σίγουρος πως θα φτάσουμε ψηλά και θα τονίσουμε την παρουσία μας ακόμα και στα φαβορί του ομίλου.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση