Παίκτης του μήνα: Back to back Κανδεράκης!

Ο Φεβρουάριος περιελάμβανε μόνο τρία παιχνίδια, ένεκα και του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, με την ομάδα μας σε αυτό το διάστημα να σημειώνει δύο νίκες (Νεοπεντελικός, Αρης Χολαργού) και μία ήττα (Κολωνός).

Στην ήττα δεν παίξαμε καλά, συνολικά, αλλά στις νίκες υπήρξε ένας παίκτης που ξεχώρισε…

Ο Μάνος Κανδεράκης αναδεικνύεται για δεύτερη σερί φορά «Παίκτης του μήνα» και γίνεται, έτσι, ο πρώτος παίκτης της ομάδας που κάνει δύο τα βραβεία του (και back to back, μάλιστα).

Μία σαφής ένδειξη ότι ο εκ των αρχηγών του Απόλλωνα διανύει μία εξαιρετική περίοδο φόρμας, που ελπίζουμε βέβαια να κρατήσει μέχρι τέλους.

Τι άλλο να προσθέσουμε γι’ αυτό το παιδί, που δεν το έχουμε ήδη γράψει από τον προηγούμενο μήνα; Τίποτα περισσότερο, από τα πεπραγμένα του Φεβρουαρίου: δύο γκολ με τον Νεοπεντελικό, ένα γκολ, μία ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι με τον Αρη Χολαργού!

Ο Μάνος είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον πιστεύει πάρα πολύ ο κόουτς Χρήστος Βλάχος κι έχει αυξημένες απαιτήσεις απ’ αυτόν.

Ενα ακούραστο χαφ-πολυεργαλείο, που μαρκάρει και δημιουργεί σε υψηλό επίπεδο, τρέχει ακατάπαυστα και, όπως όλοι σχεδόν στο ρόστερ του Απόλλωνα, έτσι κι αυτός είναι καθαρά παίκτης ομάδας.

Εμείς, που τον θαυμάζουμε στην πιο παραγωγική (απ’ όλες τις απόψεις) σεζόν της έως τώρα ποδοσφαιρικής του καριέρας, είμαστε σίγουροι ότι έχει και μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα πράγματα…

Δεύτερο συνεχόμενο βραβείο, λοιπόν… Τι έχεις να πεις γι’ αυτό, Μάνο;

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη φορά κατακτώ το βραβείο και είμαι ο πρώτος που το πετυχαίνει. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη χαρά για μένα και τιμή αυτή η διάκριση!

Πού το αφιερώνεις;

Εννοείται πως οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου είναι αυτοί που αποτελούν πηγή ενέργειας για μένα να βελτιώνομαι και να πετυχαίνω τέτοιους στόχους, θα ήθελα όμως αυτό το βραβείο να το αφιερώσω στους δικούς μου, που από την αρχή της χρονιάς είναι δίπλα μου σε όλα και δεν έχουν χάσει ούτε αγώνα της ομάδας. Αλλά και στην αδερφούλα μου, που αν και σπουδάζει στην Κρήτη και διαπρέπει στο μπάσκετ, μου στέλνει θετική ενέργεια και με στηρίζει σε ό,τι κάνω!

Και από δω και πέρα… τι;

Φυσικά δεν σταματάμε εδώ, ίσα-ίσα… Μετά το «διάλειμμα» του τριημέρου, επιστρέψαμε όλοι ακόμα πιο παθιασμένοι, καθώς η συνέχεια θα είναι πολύ απαιτητική! Είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι χρειαστεί στην ομάδα μου για να επιτευχθεί το «όνειρό» μας!

Πολλά συγχαρητήρια από εμάς και πάντα τέτοια!

Πάμε Μανωλάρα, πάμε Απολλωνάρα!

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Σεπτέμβριος:
Γιώργος Γαλανόπουλος – Βασίλης Κούκος
Οκτώβριος: Μάνος Κτενιαδάκης – Γρηγόρης Σύρακας
Νοέμβριος: Γιάννης Βλάχος
Δεκέμβριος: Δημήτρης Παπουτσής
Ιανουάριος: Μάνος Κανδεράκης – Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
Φεβρουάριος: Μάνος Κανδεράκης

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση