ΠΑΙΔΕΣ: Η αποτίμηση της χρονιάς 2013/14

Ο Γιάννης Γουρδουμπάς κάνει τον απολογισμό της συμμετοχής της ομάδας Παίδων στο τουρνουά της ΕΠΣΑ:

Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε τους αντιπάλους μας γνωρίζαμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο, καθώς κάποιες από αυτές τις ομάδες είχαν σχεδόν το ίδιο ρόστερ με την περσινή περίοδο κι είχαν καταφέρει να πρωταγωνιστήσουν, έστω κι αν αγωνίζονταν με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Στα πρώτα παιχνίδια φάνηκε ότι η ομάδα μας είχε προβλήματα τόσο ως προς την ομοιογένειά της, όσο και στην έλλειψη εμπειρίας, μιλάμε άλλωστε για μια νέα ομάδα, με λίγες παραστάσεις σε ανάλογης δυναμικότητας τουρνουά.

Η συνέχεια ήταν σαφώς καλύτερη, παρά τους τραυματισμούς κάποιων σημαντικών παικτών της ομάδας μας. Το ότι φτάσαμε να διεκδικούμε την πρόκριση έως και τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος ήταν κάτι που στην αρχή της σεζόν λίγοι το φαντάζονταν, από την άλλη βέβαια δεν πρέπει και να πανηγυρίζουμε που τερματίσαμε πέμπτοι!

Το πολύ θετικό στην όλη μας πορεία είναι ότι τα παιδιά δέθηκαν πάρα πολύ μεταξύ τους, γίναμε μια πολύ καλή παρέα και κάποια παιδιά που ήταν λίγο πιο πίσω δεν μπήκαν στο περιθώριο θυσιασμένοι στο βωμό της νίκης!

Η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα, προετοιμαζόμαστε μέσα από ένα νέο τουρνουά, καθώς και με το καλοκαιρινό camp για την πιο απαιτητική νέα σεζόν. Να είστε σίγουροι ότι από αυτή την ομάδα θα δούμε κάποια παιδιά στην πρώτη άμεσα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την τρομερή προσπάθεια που καταβάλλουν αλλά και για το ήθος τους που αναγνωρίζεται από τους αντιπάλους σε κάθε αγώνα.

ΓΚΟΛ: Κούρος (7), Αλεξανδράκης (6), Κωνσταντάκης (6), Χρηστάκης (5), Ρεφενές (3), Τσεσμελής (2), Αναγνωστόπουλος (1), Θεοδωρακόπουλος (1), Καλλιαμπάκος (1), Χάλαρης (1)
MVP: Θεοδωρακόπουλος (4), Θεοδώρου (4), Γκόσιος (3), Κωνσταντάκης (3), Παπαδόπουλος (3), Τσεσμελής (3), Χρηστάκης (3), Αλεξανδράκης (2), Αναγνωστόπουλος (2), Καλλιαμπάκος (2), Κουβαρδάς (2), Καραχάλιος (1), Κούρος (1), Χάλαρης (1)

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση