ΠΑΙΔΕΣ: Στα ίσια και με τη Μικτή ΕΠΣΑ!

  • 19 Νοεμβρίου 2014
  • NEA

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ μετρούσε από πέρσι το Φεβρουάριο μόνο νίκες σε φιλικά κι επίσημα, τις περισσότερες φορές με μεγάλα σκορ.

Απαρτίζεται από έξι παίκτες του Παναθηναϊκού, πέντε του Ατρομήτου Αθηνών, δύο της ΑΕΚ, δύο της Κηφισιάς, έναν του Πανιωνίου, έναν του Φωστήρα και κάποια άλλα παιδιά από ερασιτεχνικές ομάδες, συν 6 (!) του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Κι όμως, ο Απόλλων Χαλανδρίου την κοίταξε στα μάτια, έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, με πολύ τρέξιμο, συνεχόμενες συνεργασίες και με την μπάλα κάτω, με συνέπεια να προκύψει το τελικό 0-0, σε ένα φιλικό διάρκειας 75′ (τρία 25λεπτα).

Το ματς ήταν ανοιχτό και από τις δύο ομάδες και η δική μας στάθηκε επάξια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο συγκεκριμένο φιλικό από τα παιδιά που δίνει ο Απόλλωνας στη Μικτή, ο Κολινιάτης δεν έπαιξε καθόλου με τον Απόλλωνα, ο Στεργιώτης μόνο 10 λεπτά, οι Κουστουμπάρδης, Ζιγγιρίδης, Κανέλλος από ένα 25λεπτο και ο Αντωνόπουλος δύο 25λεπτα. Κάτι που δείχνει και το βάθος που υπάρχει στην ομάδα μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την απόδοσή τους και να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣΑ και τον προπονητή της Μικτής κ. Τάσο Δημητρίου (μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας) που εμπιστεύονται το σύλλογό μας και τις δυνατότητες των παιδιών μας.

Εκτός των προαναφερόμενων παιδιών (και) της Μικτής, έπαιξαν για τον Απόλλωνα οι: Καρτσακλής, Μέρμηγκας, Κιτσόπουλος, Δοροβάτας, Ανδρινόπουλος, Οικονόμου, Κρόι, Χριστοδούλου, Αγγελόπουλος, Μητρόπουλος, Γκούστης, Κέφης, Νικολαΐδης, Δημητράκος, Νικολόπουλος.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση