Προμηθέας – Απόλλων 0-0: Ισοπαλία με… μποφόρ

Διακόπηκε το νικηφόρο σερί, κρατήσαμε όμως για μία ακόμα αγωνιστική την εστία μας ανέπαφη και παραμείναμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ανεξήγητα εχθρική η διαιτησία του Μουτάφη.

Το νταμάρι του Υμηττού ήταν από τα πιο ακατάλληλα μέρη για ποδόσφαιρο το απόγευμα της Κυριακής.

Και αν το κρύο υποφέρεται, με τον αέρα να φυσά δυνατά και ασταμάτητα, φάνηκε από το ξεκίνημα ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στην κόψη του ξυραφιού.

Πολύ δε περισσότερο, όταν ο αντίπαλος αντιμετώπισε το ματς σαν τελικό και ο διαιτητής σφύριζε με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Στα πέντε φάουλ του Προμηθέα, ο Απόλλωνας έπαιρνε ένα -και αυτό με το… ζόρι.

Το χειρότερο, δε, ήταν ότι με ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων ο εν λόγω κύριος ειρωνευόταν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, συμπεριφορά που μόνο σε σωστό διαιτητή δεν παραπέμπει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε στο α’ ημίχρονο μια καθαρή ευκαιρία με τον Χαμπέρη και δυο-τρεις ακόμα καλές φάσεις για να μπούμε μπροστά στο σκορ, με τον δικό μας τερματοφύλακα Γιουσίφ να είναι θεατής.

Στην επανάληψη, με τον αέρα ξαφνικά να γυρίζει κόντρα, απειληθήκαμε σε μια-δύο περιπτώσεις, όμως και πάλι ήμασταν η ομάδα που προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι και αγγίξαμε το 0-1 όταν το πλασέ του Κομνηνού σε τετ-α-τετ ήταν ελάχιστα άστοχο.

Ακόμα και με 10 παίκτες από το 75’, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του αρχηγού Φίλιππου Κοτσαύτη για φάουλ που δεν έκανε ποτέ (όπως παραδέχθηκε και ο αντίπαλός του), ο Απόλλων προσπαθούσε για το γκολ της νίκης, αλλά του έλειψε αυτό το «κλικ» για να τα καταφέρει.

Ο Προμηθέας παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος απ’ ό,τι δείχνει η βαθμολογία, είχε απ’ ό,τι φάνηκε πολύ ισχυρό κίνητρο κόντρα στην ομάδα μας και καθώς τον ευνόησαν οι καιρικές συνθήκες, μας έκοψε δύο βαθμούς, όπως είχε κάνει και πέρσι.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Γιουσίφ
2.   Φλωκιώτης
3.   Γκρέμο (80’ Γιάνκου)
4.   Κοτσαύτης
5.   Φελέκης
6.   Λισγάρης
7.   Γιαννόπουλος
8.   Μαραθός (60’ Κουφός)
9.   Κομνηνός
10. Χαμπέρης
11. Παππάς

ΠΑΓΚΟΣ

12. Μανασής
13. Κουφός
14. Αλεξόπουλος
15. Κτενιαδάκης
16. Γιάνκου
17. Τζαλαγκόνια
18. Πασακόπουλος

Διαιτητής: Μουτάφης.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση