ΑΝΔΡΕΣ: Ηλιούπολη – Απόλλων Χαλανδρίου 2-0

Η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική μέχρι το τέλος, υπηρετώντας πιστά το δικό της στιλ ποδοσφαίρου και χωρίς την παραμικρή διάθεση να «καταστρέψει».

Το παιχνίδι ήταν γενικότερα πολύ καθαρό και με καλό ρυθμό, με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ των γηπεδούχων, που βρήκαν δύο γκολ με κεφαλιές σε ισάριθμα κόρνερ.

Εκτός του γκολ στο 32′, η Ηλιούπολη είχε δύο ακόμα πολύ καλές φάσεις στο α’ μέρος, η μία πάλι σε κόρνερ στο 28′ και η άλλη με κοντινή προβολή στο 40′, με τον Καλλιαμπάκο να δείχνει σε αμφότερες εξαιρετικά αντανακλαστικά.

Στο ίδιο διάστημα, ο Απόλλωνας δεν πατούσε με μεγάλη συχνότητα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Το σουτ του Μπαλαχτσή στο 20′, έπειτα από μία πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια, κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα, ενώ αυτό του Στεργιώτη στο 42′ πέρασε ψηλά άουτ.

Σταθερά πιο απειλητική η Ηλιούπολη, έφτασε δύο φορές κοντά στο 2-0, στις αρχές του β’ μέρους. Στο 53′ σουτ μέσα από την περιοχή βγήκε άουτ και στο 62′, σε γύρισμα από αριστερά και σουτ από κοντά, ο Καλλιαμπάκος είπε «όχι».

Η ομάδα μας, όσο παρέμενε το 1-0, τολμούσε όλο και περισσότερο, έχοντας ως κύριο εκφραστή των επιθετικών της προσπαθειών τον Αλεξανδράκη.

Από τα πόδια του 17χρονου εξτρέμ δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία μας στο ματς, όταν πέρασε τον αντίπαλο μπακ, γύρισε την μπάλα και ο Οικονομόπουλος έκανε από κοντά την προβολή, για να αποκρούσει με δυσκολία ο τερματοφύλακας, αποτρέποντας το 1-1.

Ο Αλεξανδράκης σούταρε άουτ στο 80′, έπειτα από πάσα του Στεργιώτη, με τους γηπεδούχους να «κλειδώνουν» τη νίκη τους στο 84′, στο 7ο κερδισμένο κόρνερ τους στο ματς, και ενώ για τουλάχιστον 20′ είχαν παραμείνει «σιωπηλοί».

Βάσει ευκαιριών και συνολικής εικόνας, το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Από την πλευρά μας, όμως, κρατάμε την πολύ καλή προσπάθεια των παιδιών μας (7 «μικροί» στην 11άδα και ακόμα 3 που ήρθαν από τον πάγκο), που κοίταξαν στα μάτια ένα ακόμα φαβορί.

Δύο ακόμα εκτός έδρας παιχνίδια μας περιμένουν αυτή την εβδομάδα. Την Τετάρτη (23/10, 15:30) παίζουμε στο Π. Φάληρο με την Κοψαχείλα, για τους «32» του Κυπέλλου, ενώ την Κυριακή (27/10, 15:00) θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας με τον ΠΑΟ Ρουφ, που έχει επίσης στόχο την άνοδο.

Πάμε Απολλωνάρα! #sanmiagrothia

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Κουτσογκίλας Π., Βλογιαννίτης (35′ Κουστουμπάρδης), Παπαδόπουλος, Κουτσογκίλας Ε., Αγκόλι, Σταμάτης (77′ Απειρανθίτης), Μπαλαχτσής (57′ Αυγέρης), Στεργιώτης, Μήτρου (66′ Οικονομόπουλος), Αλεξανδράκης.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση