ΑΝΔΡΕΣ: Με το βλέμμα στον… Αύγουστο

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στις 27 Μαΐου, με τον Απόλλωνα να κατακτά τη 2η θέση και μαζί ένα «εισιτήριο» για τη Β’ κατηγορία. Όμως, όλο τον Ιούνιο η «γαλανόλευκη» παρέα ήταν στις επάλξεις, με προπονήσεις και φιλικά.

Ο Απόλλωνας αντιμετώπισε κυρίως ομάδες ανώτερων κατηγοριών και όσο κι αν τα αποτελέσματα σε φιλικά παιχνίδια δεν έχουν καμία σημασία, το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε ήταν αντάξιο όλης της προσπάθειας που γίνεται επί 3,5 χρόνια, επιστέγασμα της οποίας ήταν η άνοδος.

Ξεκινήσαμε με το 3-3 κόντρα στον Νικηφόρο (Α’ ΕΠΣΑΝΑ) και ακολούθησαν το 0-0 στη Χρυσούπολη (Β’ ΕΠΣΑ), το 1-0 επί του Τριφυλλιακού (Γ’ ΕΠΣΑ), το 4-0 επί του Παπάγου (Β’ ΕΠΣΑ), η ήττα με 3-2 στην Αγία Παρασκευή (Δ’ Εθνική), το 4-1 επί του Νεοπεντελικού (Β’ ΕΠΣΑ) και η ήττα με 5-3 στα Σούρμενα (Α’ ΕΠΣΑ).

Στα φιλικά πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές, έγιναν δοκιμές και ο τεχνικός Γιώργος Αλεξόπουλος είχε την ευκαιρία να τσεκάρει και παίκτες από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Το ρόστερ της επόμενης χρονιάς έχει σε μεγάλο βαθμό οριστικοποιηθεί και πλην της προώθησης (κι άλλων) μικρών, συν δυο-τρεις ποιοτικές προσθήκες, δεν πρόκειται να παρουσιάσει σημαντικές μεταβολές σε σχέση με τον κορμό της ομάδας που πανηγύρισε την άνοδο.

Η τελευταία προπόνηση, που διεξήχθη την Πέμπτη 28 Ιουνίου, έλαβε πανηγυρικό χαρακτήρα, με τη συμμετοχή στο διπλό του προπονητή Γιώργου Αλεξόπουλου, του γυμναστή Γιώργου Κωνσταντινίδη, του γενικού αρχηγού Βαγγέλη Ξυπολιτίδη, του εφόρου Ηλία Μαρέντη, του διοικητικού παράγοντα Μίμη Γιασαφάκη, καθώς και φίλων της ομάδας, όπως ο Γιώργος Παναγιώτου και άλλοι!

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 20 Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά, που προβλέπεται (για όλους) πολύ πιο απαιτητική και δύσκολη.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση