Απόλλων – Αετός Καλλιθέας 5-0: Στο σωστό δρόμο

Δεν μπορεί ένα παιχνίδι με μια εκ των ουραγών της βαθμολογίας να θεωρείται αντιπροσωπευτικό δείγμα για την κατάσταση που βρίσκεται μια ομάδα, όμως η αίσθηση που βγήκε, για δεύτερη σερί αγωνιστική, είναι ότι «είμαστε καλά».

Να μην τη ματιάσουμε την ομάδα μας, δείχνει σε φόρμα. Εχουμε παίξει κι άλλα θεωρητικά «εύκολα» παιχνίδια και παρότι τα πήραμε, δεν φύγαμε ικανοποιημένοι από το γήπεδο.

Αντιθέτως, το Σάββατο (3/3) τα χαμόγελα περίσσευαν, για πολλούς λόγους. Γιατί ο Απόλλωνας ήταν σοβαρός από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν απειλήθηκε ποτέ και έβγαλε πολλές και ωραίες φάσεις.

Και γιατί αποδείχθηκε ξανά ότι υπάρχει πλέον βάθος στο ρόστερ και οι επιλογές για τον κόουτς Γιώργο Αλεξόπουλο είναι πολλές και αξιόπιστες.

Ο Ακης Φελέκης άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, παίρνοντας το «ριμπάουντ» σε απόκρουση του τερματοφύλακα, έπειτα από δυνατό σουτ του Χαμπέρη.

Στο 20’ έγινε το 2-0, με έξοχο πλασέ του Κομνηνού έπειτα από μπαλιά-διαβήτη του Γιάννη Παππά. Επιστροφή με γκολ για τον 15χρονο πρώτο σκόρερ της ομάδας μας, που είχε τραυματιστεί στο ματς με τη Δάφνη, πριν περίπου ενάμιση μήνα.

Επιθετικός μονόλογος και η επανάληψη. Το 3-0 από τον Ευριπίδη Λισγάρη στο 57’, παρθενικό γκολ του «Εύρι», που επέστρεψε φέτος στην ομάδα έπειτα από έξι χρόνια αποχής και είναι από τους βασικούς συντελεστές της έως τώρα πορείας.

O 16χρονος Πέτρος Πέτοβιτς, στο πρώτο του φετινό παιχνίδι, έγραψε το 4-0 στο 70’, εκμεταλλευόμενος λάθος της αντίπαλης άμυνας και από «συστημένη» εκτέλεση κόρνερ του Κουφού και κεφαλιά του Φελέκη διαμορφώθηκε το τελικό 5-0 στο 75′.

Δοκάρι είχε ο 17χρονος Δημήτρης Παπουτσής (ακόμα ένα πολύ καλό δικό του παιχνίδι), ενώ χάθηκαν πολλές ακόμα ευκαιρίες για τον Απόλλωνα, που με καλή κυκλοφορία μπάλας και σωστή ανάπτυξη, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αετό.

MVP της αναμέτρησης ο 17χρονος Τόλης Μανασής, αλάνθαστος και ακούραστος εργάτης στο χώρο του κέντρου.

Εννέα τελικοί ακόμα για την ομάδα μας, που θα επαναλάβουμε ότι αν συνεχίσει έτσι, συγκεντρωμένη, δυνατή και ενωμένη, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.

Καθώς όμως δεν έχει κερδηθεί απολύτως τίποτα ως τώρα, οφείλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, προκειμένου να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Κτενιαδάκης
2.   Τζαλαγκόνια
3.   Φλωκιώτης
4.   Κοτσαύτης (58’ Αλεξόπουλος)
5.   Φελέκης
6.   Μανασής
7.   Παπουτσής
8.   Λισγάρης
9.   Κομνηνός (61’ Πέτοβιτς)
10. Χαμπέρης (54’ Κουφός)
11. Παππάς

ΠΑΓΚΟΣ

12. Μαραθός
13. Κουφός
14. Δημαλέξης
15. Γιουσίφ
16. Αλεξόπουλος
17. Γιαννόπουλος
18. Πέτοβιτς

Διαιτητής: Νικόπουλος.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση