Απόλλων – ΑΟ Ιλίου 4-1: Μια νίκη εξαιρετικά αφιερωμένη!

Η νίκη ήρθε πολύ πιο εύκολα απ’ όσο το σκορ (4-1) υποδηλώνει, με τον Γιάννη Παππά να ανοίγει το δρόμο, αφιερώνοντας μάλιστα το πρώτο από τα δύο του γκολ στον εκ των αρχηγών Ακη Φελέκη, που μόλις μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων!

Δεν είχε καμία διάθεση ο Απόλλωνας να «κάψει» την κομβική νίκη που είχε κάνει την προηγούμενη αγωνιστική και το έδειξε από την πρώτη στιγμή: ευκαιρία ο Κομνηνός δέκα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, γκολ ο Παππάς στο 2ο λεπτό.

Και τι γκολ… Γκολάρα! Εκλεψε την μπάλα περίπου 15 μέτρα έξω από την περιοχή, προχώρησε και από πλάγια θέση, με το αριστερό πόδι, κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο γκολκίπερ, για να τρέξει στον πάγκο και να αφιερώσει στον νιόπαντρο (και τραυματία) Φελέκη το γκολ του.

Πέμπτο γκολ του Παππά, με κοινό παρονομαστή ότι σε όλες τις περιπτώσεις άνοιξε το σκορ. Και σε όλα αυτά τα ματς κερδίσαμε, έτσι το Ιλιον δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που και το 2-0 ήρθε από τον μοναδικό παίκτη του ρόστερ που έχει αγωνιστεί (και βασικός, μάλιστα) σε όλα τα φετινά παιχνίδια. Νέα γκολάρα του Παππά, λοιπόν, που εκμεταλλεύτηκε ωραία μπαλιά του Ραούλ Τζαλαγκόνια κι εκτέλεσε αυτή τη φορά με το δεξί.

Στο 25’ το σκορ ήταν ήδη 2-0, ο Γιάννης επί της ουσίας είχε καθαρίσει για τους συμπαίκτες του το ματς και είχαμε έτσι την ευκαιρία να παίξουμε ελεύθερα και κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Και δεν υπήρχε περίπτωση, αυτή τη φορά, να κάνουμε το παιχνίδι θρίλερ, όπως συνέβη σε άλλες περιπτώσεις στην έδρα μας φέτος.

Με κοντινή προβολή (με το γοφό!) ο αρχηγός Φίλιππος Κοτσαύτης έγραψε το 3-0 νωρίς στην επανάληψη (50’), έπειτα από προσπάθεια του Χαμπέρη και προσωρινή απόκρουση του τερματοφύλακα.

Ακολούθησαν δύο αστεία πέναλτι, πρώτα εις βάρος μας (3-1) κι εν συνεχεία υπέρ μας (4-1, Κομνηνός), για να γραφτεί το τελικό σκορ πριν καν συμπληρωθούν 65 λεπτά αγώνα.

Πλην του γκολ (14ο φετινό), ο Κομνηνός είχε και δύο δοκάρια (φτάνοντας τα 6!), ενώ συνολικά σε όλο το παιχνίδι χάσαμε αρκετές ακόμα ευκαιρίες, χωρίς αντίθετα η δική μας αμυντική γραμμή και ο τερματοφύλακάς μας να έχουν ιδιαίτερη δουλειά.

Εν ολίγοις, μία εύκολη νίκη, παρά τις αναγκαστικές απουσίες (Φελέκης, Κουφός, Παπουτσής), τρεις βαθμοί που μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στη Β’ κατηγορία…

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.  Γιουσίφ
2.  Τζαλαγκόνια
3.  Φλωκιώτης
4.  Κοτσαύτης
5.  Λισγάρης (54’ Γιάνκου)
6.  Μανασής
7.  Γιαννόπουλος
8.  Παππάς (72’ Αγγελοσόπουλος)
9.  Κομνηνός
10. Χαμπέρης (54’ Αλεξόπουλος)
11. Μαραθός

ΠΑΓΚΟΣ

12. Αγγελοσόπουλος
13. Γιάνκου
14. Αλεξόπουλος
15. Κτενιαδάκης
16. Γκρέμο
17. Δημαλέξης
18. Δούσης

Διαιτητής: Σίφινος.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση