Απόλλων – Αρης Χολαργού 0-0: Γλέντι επιπέδου… Τσάμπιονς Λιγκ

Το γλέντι που στήθηκε μετά το παιχνίδι, δεν το είχε ξαναζήσει η οικογένεια του Απόλλωνα.

Στιγμές που μένουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη, ανεπανάληπτες, μοναδικές. Ένα ξέσπασμα χαράς, για όσα κρατούσαμε μέσα μας εδώ και τρία χρόνια. Και τα καλύτερα έρχονται…

Η αμηχανία για την ισοπαλία, και για το γεγονός ότι δεν ευχαριστήσαμε με νίκη όλο τον κόσμο που μαζεύτηκε στο γήπεδο του Απόλλωνα το Σάββατο (19/5), διήρκησε για ένα λεπτό, όχι περισσότερο.

Φορώντας τις καθιερωμένες μπλούζες, με το κλασικό «Ανοδος 2012» και το σύνθημα «Α α φόλοου…» που απευθύνεται σε μυημένους και μη, όλοι μαζί οι πρωταγωνιστές της ανόδου, φώναξαν τρεις φορές «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο κέντρο του γηπέδου και κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα για τα «όλε»…

Ακολούθως, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα σήκωσαν στα χέρια τον πρόεδρο Αντώνη Μαραγκουδάκη, τον προπονητή Γιώργο Αλεξόπουλο και τον γυμναστή Γιώργο Κωνσταντινίδη, άνοιξαν τις πρώτες σαμπάνιες και όλα αυτά με τον ύμνο της ομάδας (ναι, έχουμε και ύμνο, λεπτομέρειες προσεχώς) να παίζει στη διαπασών!

Το πάρτι μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια και στον περιβάλλοντα χώρο. Ενας-ένας οι πρωταγωνιστές λούστηκαν με… μπίρα που έρρεε άφθονη από νωρίς, όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, σύσσωμη η διοίκηση, ακόμα και ο… Γιάννης ο φίλαθλος, κανείς δεν γλίτωσε από το μπουγέλο, το καλύτερο της ζωής τους.

Και από χορό, άλλο τίποτα. Ακόμα και οι πιο δύσκολοι πείστηκαν κι έριξαν τις… στροφές τους, ξεχώρισε βέβαια το ταυτόχρονο ζεϊμπέκικο των Αλεξόπουλου – Μαραγκουδάκη, σε μια βραδιά επιπέδου κυριολεκτικά Τσάμπιονς Λιγκ (μιας και ακολουθούσε ο τελικός του Μονάχου), που δεν έλεγε να τελειώσει.

Κι όταν στο τέλος το αλκοόλ και η κούραση μας είχε καταβάλλει, όλοι το ίδιο λέγαμε: πάντα τέτοια (ή αλλιώς, «και του χρόνου»)…

Αυτό μας ευχήθηκε και ο άλλοτε πρόεδρος του Απόλλωνα, Κώστας Κοντέλας, που τιμήθηκε με πλακέτα από τον Αντώνη Μαραγκουδάκη.

Τα αδέρφια Κοντέλα έδωσαν στο παρελθόν τεράστιο δικαστικό αγώνα, προκειμένου να μπορεί σήμερα όλο το Κάτω Χαλάνδρι να απολαμβάνει την έκταση όπου βρίσκεται το γήπεδο και να έχει ο Απόλλωνας το δικαίωμα να ονειρεύεται. Ενα αγνό ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους…

Μεταξύ άλλων, παρών στη γιορτή και ο δήμαρχος Χαλανδρίου, κ. Γιώργος Κουράσης, που βοηθά το σύλλογο με τα μέσα που διαθέτει κι έχει δεσμευτεί ότι θα είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε…

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τη γιορτή του Σαββάτου (19/5) έχουν ήδη ανέβει στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο Facebook (http://www.facebook.com/pages/Apollon-Halandriou-official/237374549651004), στην οποία έχει πρόσβαση ο καθένας, χωρίς να χρειάζεται να διαθέτει δικό του λογαριασμό.

Θα ακολουθήσουν μέσα στην εβδομάδα πιο «επαγγελματικές» φωτογραφίες και βίντεο.

Κατά τα άλλα… έγινε και παιχνίδι! Είχαμε την πρόθεση σε όλη τη διάρκειά του να παίξουμε με υπομονή και με την μπάλα κάτω, το κάναμε, δεν ήμασταν όμως αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, έτσι έχοντας φλύαρη υπεροχή κολλήσαμε σε ένα ανώδυνο 0-0 με τον γειτονικό Αρη Χολαργού.

Ο Χαμπέρης είχε δοκάρι με μακρινό σουτ στο 15’, δικό του απευθείας φάουλ πέρασε ελάχιστα έξω στο β’ ημίχρονο και χάθηκαν ακόμα τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες, με τη δική μας εστία να απειλείται μόνο μια-δυο φορές σε όλο το 90λεπτο.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Κτενιαδάκης
2.   Μαραθός
3.   Φλωκιώτης
4.   Κοτσαύτης
5.   Τζαλαγκόνια
6.   Μανασής (54’ Λισγάρης)
7.   Γιαννόπουλος (54’ Αγγελοσόπουλος)
8.   Παππάς
9.   Κομνηνός (83’ Φελέκης)
10. Χαμπέρης
11. Αλεξόπουλος

ΠΑΓΚΟΣ

12. Αγγελοσόπουλος
13. Γιάνκου
14. Δούσης
15. Γιουσίφ
16. Γκρέμο
17. Φελέκης
18. Λισγάρης

Διαιτητής: Σωμαρακάκης.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση