Παίκτες του μήνα: Ο αρχηγός και ο μπόμπερ!

Το βραβείο, τελικά, κατέληξε στον αρχηγό Φώντα Σταμάτη και τον μπόμπερ Νίκο Οικονομόπουλο (back to back!).

Μόνο νίκες (4), χωρίς γκολ παθητικό και με 11 ενεργητικό, αναρρίχηση στην κορυφή του ομίλου και διαστήματα κυριαρχικού, απολαυστικού ποδοσφαίρου από την ομάδα του Χρήστου Βλάχου το Νοέμβριο… τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Ο κόουτς είχε ευχάριστο πονοκέφαλο (πάντα τέτοια!) για την ανάδειξη του «Παίκτη του μήνα» και το βραβείο θα μπορούσε να πάει σε περισσότερους από δύο.

Αυτοί που ξεχώρισαν ίσως λίγο παραπάνω, ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος, που σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια του μήνα, φτάνοντας τα 8 γκολ ήδη στο πρωτάθλημα, και ο αρχηγός Φώντας Σταμάτης, που με την ηγετική του προσωπικότητα πρόσφερε στην ομάδα πολλά περισσότερα απ’ όσα μπορεί να καταγράψει μια στατιστική.

Ο «Οίκον» ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ κόντρα στη Λαύρα (1-0), έβαλε το πρώτο γκολ κι έδωσε την ασίστ για το δεύτερο στο 2-0 επί του Αστέρα Ζωγράφου, σημείωσε το δεύτερο γκολ στο 5-0 στα Μελίσσια και, ερχόμενος από τον πάγκο, πρόσθεσε ακόμα δύο στη συλλογή του, στο 3-0 επί των Βριλησσίων.

Ο Φώντας ήταν και είναι η ψυχή των αποδυτηρίων και της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, ο αρχηγός με όλη την έννοια της λέξης, η «αλεπού» όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, για την τρομερή του αντίληψη, τις φαρμακερές του πάσες (από μία τέτοια προήλθε το υπέροχο γκολ του Παπουτσή, που ξεκλείδωσε την άμυνα των Βριλησσίων) και το εγκεφαλικό του παιχνίδι.

Και οι δύο είναι παιδιά που ήρθαν πέρσι από άλλες ομάδες, αλλά κόλλησαν σχεδόν αμέσως με το σύνολο, χάρη στην ποιότητα του χαρακτήρα τους και την προσωπικότητά τους. Ευχή όλων μας, είναι να τους έχουμε για πολλά ακόμα χρόνια κοντά μας!

Ο λόγος, όμως, στους πρωταγωνιστές, που μίλησαν στο apollonhalandriou.gr, αμέσως μετά την ανάδειξή τους ως «Παίκτες του μήνα» για το Νοέμβριο.

Φώντας Σταμάτης: «Ο Νοέμβριος για εμάς ήταν ένας ευχάριστος μήνας, καθώς μετρήσαμε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ολη η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία και νομίζω πως δεν υστέρησε κανείς από τους συμπαίκτες μου.

Είναι ένα βραβείο το οποίο σε γεμίζει χαρά για την προσπάθεια που καταβάλεις σε όλες τις προπονήσεις και τους αγώνες, ταυτόχρονα όμως σε φορτώνει και με την ευθύνη να συνεχίσεις να προσπαθείς ώστε να γίνεσαι καλύτερος, να βελτιώνεσαι συνεχώς και να βοηθάς την ομάδα.

Το βραβείο δεν το αφιερώνω κάπου, για την ακρίβεια θεωρώ ότι ανήκει σε όλους τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους καθημερινά προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό.

Για εμάς δεν ξεχωρίζουν πρόσωπα, πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα χαμογελάσουμε. Σχετικά με εμένα, οι φίλοι του Απόλλωνα πρέπει να περιμένουν έναν μαχητή, που πάντα θα προσπαθεί για το καλύτερο και θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό».

Νίκος Οικονομόπουλος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά όλους τους συμπαίκτες μου, διότι όλο αυτό που γίνεται είναι αποτέλεσμα σκληρής και ομαδικής δουλειάς.

Είναι εκείνοι που σε συνδυασμό με τον προπονητή Χρήστο Βλάχο και τον γυμναστή Θέμη Σολωμό βοηθάνε μέσα από κάθε προπόνηση να γίνεις καλύτερος. Και, όπως έχουμε πει, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!

Μαζί φτάνουμε καθημερινά και κάθε Σαββατοκύριακο τους ομαδικούς αλλά και τους ατομικούς στόχους που έχουμε θέσει. Οσο για την ομάδα και τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα, τελειώσαμε το 1/3 του πρωταθλήματος και η συγκομιδή είναι ικανοποιητική. Εχουμε, όμως, πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας.

Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω πως εάν συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, στο τέλος θα μείνουμε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ – ΣΕΖΟΝ 2017/18
Σεπτέμβριος: Θάνος Κούκος
Οκτώβριος: Νίκος Οικονομόπουλος
Νοέμβριος: Φώντας Σταμάτης – Νίκος Οικονομόπουλος

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση