Σε έναν αγωνιστικό χώρο-τσιμέντο, ο Απόλλωνας είχε από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να δίνει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι του.

Έτσι, μπορεί να μην απειλούνταν, αλλά ταυτόχρονα δεν έβγαζε τις φάσεις με τη συχνότητα που υποδήλωνε η συντριπτική κατοχή μπάλας που είχε. Οι Γαλανόπουλος, Δημογκίνη, Παπουτσής και Φελέκης, έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, που στο πρώτο 45λεπτο δεν ήρθε.

Πριν πάντως προλάβει να δώσει… δικαιώματα η ομάδα μας, ο Παππάς έλυσε το γόρδιο δεσμό, όταν από μπαλιά ακριβείας του Κωνσταντινίδη έγραψε το 0-1 στο 50’. Γκολ που έδιωξε το όποιο άγχος και στην ουσία «κλείδωσε» το ματς, καθώς έτσι κι αλλιώς η υπεροχή μας ήταν δεδομένη.

Στο 63’ ο Αποστόλου πήρε το «ριμπάουντ» έπειτα από σουτ του Γαλανόπουλου στο δοκάρι και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2.

Τυπική διαδικασία η συνέχεια, σε έναν επιθετικό μονόλογο του Απόλλωνα, οι παίκτες του οποίου αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα είχαν ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Εφτά τελικοί ακόμα για την υλοποίηση του στόχου μας, με προσεχή αντίπαλο τον Πλάτωνα στην έδρα μας (Σάββατο 19/3), μια ομάδα που βρίσκεται και αυτή στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Καλούμε τον κόσμο της περιοχής και τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα τους αποζημιώσουμε με νίκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ

1.   Καρούσης
2.   Αποστόλου (77’ Μανασής)
3.   Φλωκιώτης
4.   Κοτσαύτης
5.   Φελέκης
6.   Δημογκίνη
7.   Παπουτσής (52’ Αλεξόπουλος)
8.   Μαραθός (64’ Γκρέμο)
9.   Παππάς
10. Κωνσταντινίδης
11. Γαλανόπουλος

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση