ΑΝΔΡΕΣ: Παπάγος – Απόλλων 1-0

Δεν άξιζε κάτι παραπάνω από αυτό που (δεν) πήρε η ομάδα μας, στο γήπεδο του Χολαργού, απέναντι σε έναν αντίπαλο που φάνηκε να το θέλει και σίγουρα το πίστεψε περισσότερο, καταθέτοντας δύναμη και πάθος.

Φλύαρος και άνευρος στο α’ μέρος ο Απόλλωνας, βρέθηκε φυσιολογικά πίσω στο σκορ από το 23′, σε μία από τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων, που περίμεναν υπομονετικά στο δικό τους μισό και «χτυπούσαν» στον κενό χώρο.

Μόνο μία καλή ευκαιρία είχαμε σε αυτό το διάστημα, όταν στο 37′ ο Κουστουμπάρδης γύρισε ωραία από αριστερά μέσα στη μικρή περιοχή αλλά ο Μήτρου και ο Παπουτσής δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Το γυριστό του Παπουτσή στο 47′ βρήκε τον τερματοφύλακα σε ετοιμότητα, με τον Χρήστο Βλάχο με τρεις ταυτόχρονες αλλαγές στο 55′ (και άλλη μία στο 65′) να προσπαθεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα της ομάδας.

Ο Απόλλωνας ζωήρεψε κάπως, ο Παπάγος όμως ήταν καλά κλεισμένος και έτσι μόνο σε μία περίπτωση απειλήσαμε πραγματικά: ήταν το 69ο λεπτό, όταν από το γύρισμα του Αλεξανδράκη, τα διαδοχικά σουτ του Απειρανθίτη και του Παπαδάκη μέσα από την περιοχή βρήκαν σε σώματα.

Το τέλος του 2019 μας βρίσκει στην 8η θέση του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, με 1 βαθμό συγκομιδή στην τελευταία τετράδα αγώνων. Σίγουρα υπήρξαν καλύτερες μέρες για εμάς και ακόμα πιο σίγουρα θα υπάρξουν στη συνέχεια.

Καλές γιορτές σε όλους!

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Κουτσογκίλας Π., Κουστουμπάρδης, Κούκος, Κουτσογκίλας Ε., Αγκόλι, Σταμάτης (55′ Παπαδόπουλος), Αυγέρης (65′ Απειρανθίτης), Οικονομόπουλος (55′ Αλεξανδράκης), Μήτρου (55′ Παπαδάκης), Παπουτσής.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση