Αντώνης Μαραγκουδάκης: Για πάντα στις καρδιές μας

  • 11 Αυγούστου 2017
  • NEA

Τις δυσκολότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του βιώνει ο Απόλλωνας.

Ο πρόεδρος δεν είναι πια μαζί μας… αλλά θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας, αποτελώντας διαχρονικό σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης για την ανεκτίμητη προσφορά του και το ήθος του που μεταλαμπαδεύθηκε και στο DNA του συλλόγου.

Ο Απόλλων Χαλανδρίου κυριολεκτικά άνθισε υπό την προεδρία του Αντώνη Μαραγκουδάκη, ο οποίος πρόλαβε στα 9 χρόνια θητείας του να δει να εκπληρώνονται τέσσερα από τα μεγάλα του όνειρα: η κατασκευή εξέδρας, κυλικείου, γηπέδου 11χ11 (με τάπητα) και γηπέδου 7χ7.

Από το Φεβρουάριο του 2008, που ήταν στο τιμόνι, ο πρόεδρος αφιερώθηκε ψυχή τε και σώματι στον Απόλλωνα, με το γήπεδο να γίνεται δεύτερο σπίτι του… μέχρι και την ύστατη ώρα ζητούσε να μαθαίνει τα νέα της ομάδας που υπηρέτησε με πάθος και μεγάλωσε στα χέρια του…

Είχε τόσα πολλά ακόμα να δώσει…

Επί ηγεσίας του ο Απόλλων πανηγύρισε δύο διαδοχικές ανόδους και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Κατηγορία, κυρίως όμως οργανωμένα και με πλάνο καλλιέργησε τις υποδομές του, με αποτέλεσμα σήμερα το ανδρικό τμήμα να στελεχώνεται σχεδόν αποκλειστικά από δικά του παιδιά.

Έλαμπε από χαρά ο πρόεδρος, κάθε φορά που παρακολουθούσε τα «Απολλωνάκια» του…

Ο Αντώνης Μαραγκουδάκης υπήρξε κατά γενική ομολογία ένας από τους σημαντικότερους, αν όχι ο σημαντικότερος, παράγοντες στην 50χρονη ιστορία του συλλόγου. Και ήδη η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε το γήπεδο του Απόλλωνα να πάρει το όνομά του…

Κύριε πρόεδρε, σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για όλα… δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Από το διοικητικό συμβούλιο και όλη την ομάδα, εκφράζονται τα πιο θερμά συλλυπητήρια στη γυναίκα του Νικολέττα, τα δύο τους παιδιά Γιώργο-Ειρήνη, τον αδερφό του Κώστα και τους οικείους του.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση