Ενα αποτέλεσμα που μας άφησε πικρή γεύση, την ώρα που οι αντίπαλοί μας έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο, έχοντας επιτύχει το στόχο τους.

Πάνω από 300 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο του Απόλλωνα το Σάββατο και υποστήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις τους παίκτες του Γιώργου Αλεξόπουλου, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν μοιρασμένο, με εκατέρωθεν ευκαιρίες και σημαντικότερη το δοκάρι του Γαλανόπουλου από κοντά, στο 15’. Η ομάδα μας ήταν νευρική και κάτω από τα στάνταρ της.

Στην επανάληψη, όμως, το γήπεδο… έγειρε και το παιχνίδι παιζόταν αποκλειστικά προς την εστία της Χρυσούπολης.

Με διαρκές passing game και ορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης, η ομάδα μας προσπαθούσε να ανοίξει το αμυντικό τείχος που είχαν στήσει οι αντίπαλοί μας, οι οποίοι ήταν φανερό ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να κρατήσουν το 0-0.

Παρά την κατοχή μπάλας και τον ολοκληρωτικό έλεγχο του παιχνιδιού, μας έλειψε η καλή τελική πάσα και η αποφασιστικότητα στις κρίσιμες στιγμές, προκειμένου να δημιουργήσουμε περισσότερες από τις δύο καθαρές ευκαιρίες του Παππά (απέκρουσε ο τερματοφύλακας στο τετ-α-τετ) και του Γαλανόπουλου (κεφαλιά αφύλαχτος στα χέρια του τερματοφύλακα), αλλά και κάποιες ακόμα μικροφάσεις για γκολ.

Φετινό ντεμπούτο, ως βασικός μάλιστα, έκανε ο Θωμάς Γκρέμο, ενώ την πρώτη του εμφάνιση με τους «μεγάλους» πραγματοποίησε και ο 15χρονος Σταύρος Τσούπανος.

Άλλη μια απόδειξη για τη δουλειά που συντελείται στις ακαδημίες και δίνει την ευκαιρία στους προπονητές μας να αναπληρώνουν απουσίες όπως οι σημερινές (Γιαννόπουλος, Παπουτσής, Κουφός).

Η ευκαιρία μπορεί να χάθηκε, το νικηφόρο σερί να διακόπηκε, αλλά η μάχη για την άνοδο συνεχίζεται. Απομένουν 10 «τελικοί», με πρώτο εκείνον του ερχόμενου Σαββάτου στο Δάσος Χαϊδαρίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ

1.  Κτενιαδάκης
2.  Παναγιώτου (71’ Τσούπανος)
3.  Φλωκιώτης
4.  Κοτσαύτης
5.  Φελέκης
6.  Δημογκίνη
7.  Μαραθός
8.  Γαλανόπουλος
9.  Παππάς
10. Κωνσταντινίδης
11. Γκρέμο (63’ Αποστόλου)

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση