ΑΝΔΡΕΣ: Απόλλων Χαλανδρίου – ΑΕ Χαλανδρίου 0-3

Δεχόμενος τα δύο πρώτα γκολ σε κρίσιμα χρονικά σημεία, ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα από την πρωτοπόρο ΑΕ Χαλανδρίου (0-3).

Κόντρα σε μια πολύ δυνατή και ιδιαίτερα ενισχυμένη ομάδα, ο Απόλλωνας έκανε την προσπάθειά του αλλά δεν ήταν αρκετή.

Για πολλοστή φορά φέτος, η πρώτη απειλητική στιγμή του αντιπάλου έγινε γκολ. Ενα μονοκόμματο βολέ από τα 25 μέτρα, άφησε στήλη άλατος τον Καλλιαμπάκο και οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να έχουν κοπιάσει, προηγήθηκαν μόλις στο 7′.

Η ΑΕΧ έφτασε κοντά στο 0-2 στο 13′, όταν από μία ωραία συνδυαστική ενέργεια, ο τελικός αποδέκτης της μπάλας πλάσαρε από κοντά, βρίσκοντας τον Καλλιαμπάκο σε ετοιμότητα.

Κάποια σκόρπια σουτ των αντιπάλων γέμισαν τη στατιστική τους, δεν απείλησαν όμως ουσιαστικά, με τη μεγάλη στιγμή του Απόλλωνα να έρχεται στο 40′, με τον Jackson Younyi μόνο του στο δεύτερο δοκάρι να αστοχεί από κοντά.

Και το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για το Χαλάνδρι, με ένα δικό μας παιδί, τον Γιάννη Αλεξανδράκη να στέλνει στο 50′ την μπάλα στα δίχτυα, με κοντινό πλασέ.

Με το «κρύο» -όπως διαμορφώθηκε- 0-2 η ομάδα μας είχε να ανέβει έναν ανήφορο.

Με παιδιά στην 11άδα που τώρα παίρνουν τις πρώτες τους εμπειρίες και μέσο όρο ηλικίας κάτω των 20 στο β’ ημίχρονο, ο ενθουσιασμός και οι καλές προθέσεις υπήρχαν, όμως ο αντίπαλος διέθετε περισσότερη ποιότητα κι ήταν εμφανώς πιο «μπαρουτοκαπνισμένος».

Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν με σχετική άνεση το προβάδισμά τους και το διεύρυναν, μάλιστα, αξιοποιώντας μια αμυντική ολιγωρία στο 87′.

Αξίζει να σημειωθεί το εξαιρετικό κλίμα στις γεμάτες εξέδρες, όπου κάθισαν δίπλα-δίπλα οι φίλαθλοι των δύο ομάδων. Αυτή είναι η εικόνα που όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει ασφαλώς να γίνει και στους νεαρούς ultras, που με την παρουσία, τη φωνή τους και την αγάπη για τον Απόλλωνα, προσφέρουν παλμό και ζωντάνια.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παγώνης, Νούσης (76′ Πέτρενας), Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Ζώης (46′ Κοχλιός), Κούτσιας (46′ Μπεθάνης), Χαραλάμπους, Παπαθανάσης (68′ Στεργιώτης), Younyi (68′ Παπαδάκης).

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση