Ο Ηλυσιακός βράβευσε τον Απόλλωνα Χαλανδρίου!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ομάδα μας την Κυριακή, που βραβεύτηκε από τον Ηλυσιακό και το Σύλλογο Παλαιμάχων Ηλυσιακού.

Οι νίκες, οι ήττες, οι άνοδοι, οι υποβιβασμοί, είναι τα αποτελέσματα που μένουν στο χρόνο και καταγράφονται στην ιστορική διαδρομή κάθε ομάδας.

Πίσω από αυτά, όμως, κρύβονται ηθικές αξίες, νοοτροπίες, στάσεις ζωής.

Στις 17/10/2020, ο Απόλλωνας υποδέχθηκε τον Ηλυσιακό, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Αθηνών.

Στο 87ο λεπτό, και με το σκορ στο 0-1, η ομάδα μας τήρησε το fair play και εκτέλεσε με πάσα προς τα πίσω και όχι απευθείας το φάουλ που κέρδισε στα όρια της μεγάλης περιοχής.

Ηταν μία γενναία απόφαση αποθέωσης του ευ αγωνίζεσθαι, που λήφθηκε από κοινού από τους ποδοσφαιριστές, με αρχηγό τον Ιγνάτιο Αγκόλλη, και τον προπονητή Χρήστο Βλάχο.

Θυμηθείτε τη φάση εδώ (μετά το 4.00 του βίντεο), που ήταν υποψήφια και για Fair-Play της χρονιάς στα βραβεία του gazzetta.gr

Ενάμιση χρόνο μετά, οι δρόμοι μας με τον Ηλυσιακό διασταυρώθηκαν εκ νέου, σε φιλικό παιχνίδι. Οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου, φάνηκε εμπράκτως πως δεν έχουν ξεχάσει τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα.

Ετσι, πριν την έναρξη του αγώνα, παρέδωσαν στον Χρήστο Βλάχο και τους ποδοσφαιριστές τιμητική πλακέτα, που θα κοσμεί σε περίοπτη θέση τα γραφεία μας, καθώς και μία συγχαρητήρια επιστολή.

Η αναγνώριση από μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ηλυσιακός, μας γεμίζει υπερηφάνεια και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με τις ίδιες ηθικές αξίες, την ίδια νοοτροπία, την ίδια στάση ζωής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ηλυσιακό και το Σύλλογο Παλαιμάχων Ηλυσιακού για την τιμή που μας έκαναν.

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε ολόψυχα να επιστρέψει ο Ηλυσιακός το συντομότερο σε κατηγορίες που αντιστοιχούν στο μέγεθος και την ιστορία του.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση