ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Μίμης Μπρούσαλης βοηθός προπονητή

Ο Μίμης Μπρούσαλης, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατείχε τη θέση του αναλυτή, αναλαμβάνει από σήμερα χρέη και βοηθού προπονητή.

Προπονητής παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και την ίδια την ομάδα, οπαδός της αγωνιστικής φιλοσοφίας που αυτή πρεσβεύει, οραματιστής και ισχυρή προσωπικότητα: ο Μίμης Μπρούσαλης γίνεται από σήμερα το «δεξί χέρι» του κόουτς Χρήστου Βλάχου, κατόπιν σχετικής εισήγησης του τελευταίου.

Ο «Μπρου» εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ του Απόλλωνα πέρσι το καλοκαίρι, με αποστολή την ανάλυση (μέσω βίντεο) του παιχνιδιού της ομάδας αλλά και των αντιπάλων, διαθέτοντας ασφαλώς την αντίστοιχη πιστοποίηση.

Υπενθυμίζεται πως στον Απόλλωνα Χαλανδρίου είχε κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, το 2015.

Τον καλωσορίζουμε στο νέο του πόστο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Η δήλωση του Μίμη Μπρούσαλη

Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της συλλογικότητας του Απόλλωνα. Με βασικό πυλώνα την αμοιβαία εμπιστοσύνη, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε στην κοινωνία και κατ’ επέκταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέλημά μας, να παραμείνουμε άνθρωποι επί της διαδικασίας, εν συνεχεία ο κόσμος να απολαύσει την ομάδα και, φυσικά, να βοηθήσουμε στην εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας, σε όλους τους τομείς. Οσο δύσκολη κι αν είναι η ζωή αυτή την περίοδο, πάντα υπάρχει κάτι καλό που μπορούμε να κάνουμε και να πετύχουμε σε αυτό. Είμαστε εις το “εμείς” και όχι εις το “εγώ”, όπως είχε πει ο Μακρυγιάννης. Καλή δύναμη σε όλους.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση