ΑΝΔΡΕΣ: Πλήγμα με Νούση!

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Στέφανου Νούση, στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης (24/9). Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο τη Δευτέρα (28/9).

Μια άτυχη στιγμή στην προπόνηση, όταν συγκρούστηκε με συμπαίκτη του, θα αφήσει για αρκετό καιρό εκτός δράσης τον Στέφανο Νούση.

Ο Στέφανος, που ως αριστερός μπακ ήταν βασικός στο ματς της πρεμιέρας με τον ΑΟ Περιστερίου, βγάζοντας μάλιστα την ασίστ στο 2ο γκολ, έχει υποστεί συστροφή και ρήξη έξω μηνίσκου καθώς και μερική ρήξη χιαστού.

Την επόμενη μέρα του τραυματισμού του κιόλας τον εξέτασε ο γιατρός της ομάδας, Ορθοπεδικός Χειρουργός Κώστας Ιντζόγλου και άμεσα ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Εξίσου γρήγορα κινήθηκαν οι διαδικασίες για να πραγματοποιηθεί το χειρουργείο, σήμερα Δευτέρα (28/9), σε ιδιωτική κλινική του Χολαργού, όπου ο Dr. Ιντζόγλου θα διαπιστώσει το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Εμπρακτα ο Απόλλωνας στέκεται σύσσωμος δίπλα στον Στέφανο σε αυτή την περιπέτεια και του εύχεται να επιστρέψει το συντομότερο στο γήπεδο!

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση