ΑΝΔΡΕΣ: Το τεχνικό τιμ της σεζόν 2021-22

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Βλάχο, τον γυμναστή Γιώργο Κωνσταντινίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Ανδρέα Ντούση, ανακοινώνει η ομάδα μας. Αποχωρεί από το τιμ ο Μίμης Μπρούσαλης.

Ο Χρήστος Βλάχος ανέλαβε το καλοκαίρι του 2016, έδωσε τη δική του αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, τη σεζόν 2017-18.

Με τον ίδιο στο «τιμόνι» και έχοντας το πιο νεανικό ρόστερ της κατηγορίας, που σε ποσοστό άνω του 75% προέρχεται από την ακαδημία του, ο Απόλλωνας στέκεται κάθε χρόνο ανταγωνιστικά στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών, χωρίς να παρεκκλίνει στο ελάχιστο από τη φιλοσοφία και τις αρχές του.

Σε μια εποχή που το να παραμένεις αφοσιωμένος στις ιδέες σου και τα ιδανικά σου όλο και σπανίζει, χαίρομαι που ταυτίζομαι με τη διοίκηση και διατηρούμε την πίστη μας σε αυτά.

Ολα αυτά τα πέντε χρόνια έχω γνωρίσει ανθρώπους που τους νιώθω σαν δεύτερη οικογένειά μου, και τα όνειρά μας και οι στόχοι μας συμπορεύονται.

Περιέργως, για πολλούς, πρωταρχικός μας στόχος δεν είναι οι κατηγορίες και τα πρωταθλήματα αλλά η εκπαίδευση των παιδιών μας τόσο ως προσωπικότητες όσο και ως ποδοσφαιριστές, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην εξέλιξη των νεαρών παικτών, με την ακαδημία μας αρωγό σε αυτή την προσπάθεια. Με αυτόν τον γνώμονα θα συνεχίσουμε την αποστολή μας.

Αισθάνομαι πολύ ολοκληρωμένος ως άνθρωπος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα. Θεωρώ καθήκον μου να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που έχω συνεργαστεί και φυσικά τους συνεργάτες μου, τον καθένα ξεχωριστά, γιατί αυτοί δίνουν αξία στο έργο μας.

Συνεχίζουν Γιώργος Κωνσταντινίδης & Ανδρέας Ντούσης

Ο κόουτς θα έχει δίπλα του για δεύτερη χρονιά τον γυμναστή Γιώργο Κωνσταντινίδη, ο οποίος επέστρεψε πέρσι στην ομάδα μετά από έξι χρόνια.

Ο Γιώργος ήταν σαν να μην έλειψε μια μέρα, αφού και κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν εκείνος που κράτησε σε εγρήγορση τους παίκτες, εκπονώντας προγράμματα και, κυρίως… επιβλέποντάς τα.

Από το 2014 στο σύλλογο, παλαιότερος του τιμ, ο προπονητής τερματοφυλάκων Ανδρέας Ντούσης παραμένει στην ομάδα, τόσο στο ανδρικό τμήμα όσο και στην ακαδημία, με στόχο τη διαρκή εξέλιξη των παιδιών που… φοιτούν στη σχολή του!

Μίμη Μπρούσαλη… εις το επανιδείν

Ενας αληθινός φίλος του συλλόγου, όπου άλλωστε ολοκλήρωσε και την ποδοσφαιρική του καριέρα, μια ξεχωριστή προσωπικότητα και κυρίως ένας καταρτισμένος επαγγελματίας, ο Μίμης Μπρούσαλης, αποχωρεί μετά από δύο χρόνια στο τεχνικό τιμ.

Τον πρώτο χρόνο ως αναλυτής και τον δεύτερο, όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο, έχοντας και τον ρόλο του βοηθού προπονητή, ο «Μπρου» υπηρέτησε με συνέπεια τον Απόλλωνα, ταίριαξε με την ομάδα, μετέδωσε γνώση και συνεργάστηκε άψογα με όλους.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του: ο Μίμης ανήκει στις περιπτώσεις που δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση