Ανέκαθεν ο Απόλλωνας Χαλανδρίου στηριζόταν στις δικές του δυνάμεις, τα δικά του παιδιά. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 ιδρύθηκε η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας, για να γνωρίσει μεγάλη άνθηση από το 2010 και μετά. Διαβάστε πως έφτασε να είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Αθήνας.
Το χρονικό της συνεργασίας
Φθινόπωρο του 2009, ο Αντώνης Ταβερνάρης επισκέπτεται τυχαία το γήπεδο του Απόλλωνα στο Κάτω Χαλάνδρι, για να συναντήσει έναν φίλο του προπονητή.
Εκείνη την περίοδο, ο Αντώνης μαζί με τον Γιάννη Γουρδουμπά διευθύνουν τη Σχολή του Ολυμπιακού στο Μαρούσι, σε ένα μικρό χώρο 7×7. Βρίσκονται σε αναζήτηση ενός γηπέδου 11×11, καθώς έχουν φτάσει το μέγιστο αριθμό παιδιών και δεν μπορούν να τα εξελίξουν όπως έχουν ονειρευτεί.
Τον αγώνα (υποδομών) παρακολουθεί και ο αείμνηστος πρόεδρος του Απόλλωνα, Αντώνης Μαραγκουδάκης. Πιάνει κουβέντα με τον έτερο Αντώνη και κάπως έτσι ξεκινούν όλα.
Στο επόμενο ραντεβού, παρόντος και του Γιάννη, επιτυγχάνεται συμφωνία, με βασική προϋπόθεση οι δύο νέοι διαχειριστές της Ακαδημίας να συμβάλουν οικονομικά ώστε το καλοκαίρι του 2010 να αλλάξει ο τάπητας του γηπέδου.
Η αρχή ήταν δύσκολη. Οι περισσότεροι στον Απόλλωνα μας αντιμετώπιζαν με επιφυλακτικότητα και δυσπιστία. Η συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό, το έκανε ακόμα πιο δύσκολο.
Τους δύο πρώτους μήνες λειτουργούν ταυτόχρονα οι Σχολές σε Μαρούσι και Χαλάνδρι. Ετσι, είναι πιο εύκολη η προσαρμογή των παιδιών που επρόκειτο να ακολουθήσουν τους προπονητές τους, Αντώνη και Γιάννη, στο γήπεδο του Απόλλωνα.
Από το Νοέμβριο του 2009, το δίδυμο έμεινε αποκλειστικά στο Χαλάνδρι.
Η εξέλιξη στο χρόνο & το χτίσιμο φιλοσοφίας
Ο Απόλλωνας διαθέτει περίπου 30 παιδιά στην Ακαδημία του. Αλλα 80 ενσωματώνονται σε αυτή, προερχόμενα από τη Σχολή στο Μαρούσι.
Το πλάνο που είχαμε ετοιμάσει δεν ήταν ούτε για ένα ούτε για δύο χρόνια. Φανταζόμαστε ότι είναι από τις λίγες περιπτώσεις στην Ελλάδα που ένα ποδοσφαιρικό πλάνο ακολουθήθηκε κατά γράμμα.
Για να φτάσει η Ακαδημία στο σημείο που βρίσκεται τώρα, απαιτήθηκε πολλή υπομονή.
Αυτή είναι μάλλον η λέξη-κλειδί. Χρειάστηκε να κάνουμε εμείς υπομονή αλλά και να πείσουμε και όλους τους υπόλοιπους να κάνουν, από τη διοίκηση και τους γονείς έως τους προπονητές και τους παίκτες.
Χρόνο με το χρόνο η Ακαδημία μεγάλωνε, όχι μόνο σε όγκο αλλά και σε φήμη. Η ξεχωριστή της φιλοσοφία ξεκίνησε να δημιουργείται βασισμένη πάνω σε τρεις βασικούς πυλώνες: σεβασμός στο παιδί, δημιουργία σκεπτόμενων αθλητών, κυριαρχικό τρόπο παιχνιδιού.
Για να επιτευχθεί το πρώτο, οι συνεργάτες που επιλέχθηκαν (και επιλέγονται) ήταν απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι ΤΕΦΑΑ. Αρκετοί από αυτούς, μάλιστα, είχαν περάσει ως παίκτες από την Ακαδημία.
Ετσι είναι εύκολο να μεταδώσουν τη φιλοσοφία μας στους νεαρούς αθλητές αφού και οι ίδιοι την έχουν διδαχθεί, ενώ ταυτόχρονα έχουν σπουδάσει και την παιδαγωγική επιστήμη που είναι βασική προϋπόθεση όταν το αντικείμενό σου έχει να κάνει με παιδιά.
Οσον αφορά τον δεύτερο πυλώνα, στόχος είναι να εκπαιδεύεται το παιδί να παίρνει σωστές αποφάσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.
Πότε θα ντριμπλάρει και σε ποιο σημείο του γηπέδου, πότε θα πασάρει, πότε θα τρέξει στο χώρο κλπ. Αυτό επιτυγχάνεται με ερωτήσεις προς τον ποδοσφαιριστή και την καθοδήγησή του προς την απάντηση.
Πολύ σημαντικό κομμάτι αυτής της διαδικασίας είναι η απομυθοποίηση του λάθους και το να γίνεται κατανοητό πόσο ευεργετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει η αποκωδικοποίησή του.
Είναι πολύ πιο εύκολο να προχωρήσουμε στο τρίτο σκέλος αν έχουμε καταφέρει το δεύτερο. Για να είμαστε κυρίαρχοι στο παιχνίδι θα πρέπει να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, αφού όσο βρίσκεται στην κατοχή μας, τόσο πιθανότερο είναι να δημιουργήσουμε επικίνδυνες φάσεις στην αντίπαλη εστία. Οσο περισσότερες επικίνδυνες φάσεις δημιουργήσουμε, τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να σκοράρουμε.
Η συνεργασία με τον Ολυμπιακό
Η συνεργασία του Αντώνη και του Γιάννη με τον Ολυμπιακό είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν έρθουν στον Απόλλωνα και διήρκησε ως το Μάιο του 2015.
Σίγουρα μας βοήθησε να εξελιχθούμε σε πολλούς τομείς. Πρώτα απ’ όλα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη διαφήμιση από το να σε εμπιστεύονται να μπορείς να χρησιμοποιείς ένα από τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας. Τα πιτσιρίκια έρχονταν μόνο και μόνο για να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού, από κει και πέρα ήταν στο χέρι μας να τα κρατήσουμε. Επειτα, η συμφωνία με τον Απόλλωνα μπορεί να μην είχε γίνει ποτέ (άλλο Ακαδημία Ολυμπιακού και άλλο Ακαδημία ‘Οι ιπτάμενοι γκολεαδόρ’). Τα υψηλού επιπέδου σεμινάρια που παρακολουθούσαμε καθώς και αλλά μικρότερα πραγματάκια συνετέλεσαν στη γιγάντωση της Ακαδημίας.
Προφανώς, δεν ήταν όλα θετικά. Το βασικότερο μειονέκτημα ήταν ότι δεν μπορούσε να χτιστεί ακριβώς η επιθυμητή φιλοσοφία, για τον απλούστατο λόγο ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη επαγγελματική ομάδα, με πάρα πολύ κόσμο, που διψάει για νίκες.
Ηταν λογικό, συνεπώς, κάποιοι γονείς να βλέπουν στην Ακαδημία μια μικρογραφία του Ολυμπιακού και να περιμένουν από την ομάδα να κάνει μόνο νίκες, επειδή ήταν Ολυμπιακός. Ολο αυτό, όμως, ερχόταν σε αντίθεση με την απομυθοποίηση του λάθους, γιατί ως γνωστό τα λάθη φέρνουν και ήττες.
Μοιραία, το Μάιο του 2015 πάρθηκε η απόφαση για λύση της συνεργασίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η αρχική πρόβλεψη-ανησυχία για μείωση στον όγκο των παιδιών, που τότε πλησίαζαν τα 300, διαψεύστηκε πολύ γρήγορα.
Οχι μόνο δεν παρατηρήθηκε μείωση αλλά ο Απόλλωνας βασίστηκε έκτοτε αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις και η ποδοσφαιρική «κυψέλη» του Κάτω Χαλανδρίου διαρκώς μεγάλωνε.
Πρωταθλήματα, Τουρνουά & Επιτυχίες
Ολη αυτή τη δεκαετία οι ομάδες της Ακαδημίας δίνουν σταθερά το παρών και πρωταγωνιστούν στα ετήσια πρωταθλήματα αλλά και σε κάποια από τα μεγαλύτερα εποχιακά τουρνουά εντός κι εκτός συνόρων.
Χωρίς καμία εξαίρεση, όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, από 6 χρόνων και πάνω, συμμετέχουν σε αγωνιστικές δραστηριότητες.
Είτε αυτά είναι τα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών, όπου ο σύλλογος εκπροσωπείται από τα πιο ανταγωνιστικά γκρουπ, είτε πρόκειται για καταξιωμένα τουρνουά, όπως το Soccerlink και το Respect Cup ή παλαιότερα το Θουκυδίδειο.
Ολα μας τα γκρουπ παίζουν για να κερδίσουν, αλλά στις μικρότερες ιδίως ηλικίες αυτό δεν είναι αυτοσκοπός, προέχει η εκπαίδευση των μικρών αθλητών. Καθώς η ηλικία ανεβαίνει οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και όταν φτάσουν στα 16 τότε προετοιμάζονται κάποιοι από αυτούς να περάσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας. Τα αγωνιστικά τμήματα (Κ18, Κ16) πρωταγωνιστούν και προκρίνονται σχεδόν κάθε χρόνο στην τελική φάση της Αθήνας, με τις 16 καλύτερες ομάδες.
Τα εποχιακά τουρνουά, εξάλλου, δίνουν την ευκαιρία στους αθλητές της Ακαδημίας να συναγωνιστούν κάποιες από τις πιο δυνατές ακαδημίες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
Ενα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η πρόσκληση και συμμετοχή της Κ15 του Απόλλωνα στο φημισμένο Elite Neon Cup για δυο συνεχόμενα χρόνια: το 2017 (16η θέση) και το 2018 (8η θέση, αφού στον προημιτελικό αποκλειστήκαμε στα πέναλτι από την Πολόνια Βαρσοβίας).
Στο εν λόγω τουρνουά εκτός από όλες τις μεγάλες ΠΑΕ της Ελλάδας συμμετείχαν και φημισμένες ομάδες από το εξωτερικό όπως οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Ντόρτμουντ, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Γαλατασαράι και άλλες.
Εκτός των τουρνουά που διεξάγονται εντός Αττικής, τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιο-αρχές Ιουλίου) η Ακαδημία του Απόλλωνα συμμετέχει και σε άλλα στην περιφέρεια.
Η Καλαμπάκα, τα Τρίκαλα, η Ερέτρια, το Σοφικό, τα Λεχαινά και το Ναύπλιο, ήταν και είναι ορισμένοι από τους καλοκαιρινούς προορισμούς της ομάδας.
Μάλλον αυτό περιμένουν τα παιδιά από την αρχή της σεζόν. Είναι το ιδανικό κλείσιμο της ποδοσφαιρικής-σχολικής χρονιάς, γιατί βλέπουν νέα μέρη, περνούν πολύ χρόνο με τους συμπαίκτες τους, ξεχνούν (σχεδόν) για 3-4 μέρες τους γονείς τους, μαθαίνουν να είναι πιο ανεξάρτητοι και αυτόνομοι και όλα αυτά συνδυάζοντάς τα με την αγαπημένη τους συνήθεια.
Από αυτά τα τουρνουά, αναμφίβολα η μεγαλύτερη επιτυχία σημειώθηκε το Πάσχα του 2011. Εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Ολυμπιακός η Κ15 (γεννημένοι το 1996-1997) έφτασε ως τον τελικό και επικράτησε με 3-1 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ήταν αήττητη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.
Αυτό όμως που μένει χαραγμένο στη μνήμη των παιδιών για μια ζωή είναι το Gothia Cup που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.
Με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.500 ομάδων απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και με μια τελετή έναρξης που αριθμεί πάνω από 50.000 κόσμο να την παρακολουθεί στο ιστορικό Ullevi, αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου παγκοσμίως.
Η Ακαδημία συμμετείχε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Απόλλωνα το 2009, πριν καν γίνει η μόνιμη μετεγκατάσταση από το Μαρούσι στο Χαλάνδρι, και τελευταία το 2019.
Ενδιάμεσα, το 2014, σημειώθηκε η πιο επιτυχημένη συμμετοχή από πλευράς διακρίσεων.
Η Κ13 (παιδιά γεννημένα το 2001) έφτασε ως τα προημιτελικά (μέσα από 126 ομάδες) και αποκλείστηκε στα πέναλτι από τους επίλεκτους του Μιλάνου, ενώ η Κ12 (γεννηθέντες το 2002) έφερε για πρώτη φορά τρόπαιο στην Ελλάδα, έστω στη μικρότερης δυναμικότητας κατηγορία, κερδίζοντας στον τελικό με 1-0 την κορεατική Τσουνγκ Μου.
Μαθησιακό επίπεδο παιδιών της Ακαδημίας
Η ενασχόληση των παιδιών με το ποδόσφαιρο είναι ένα μόνο μέρος της κοινωνικής τους ζωής, έτσι λοιπόν και οι προπονητές πρέπει να τα καθοδηγούν όσο γίνεται ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν και στους υπόλοιπους τομείς.
Το σχολείο είναι η πρώτη και η βασική προτεραιότητα. Ο ρόλος ο δικός μας είναι συμπληρωματικός αλλά βαρύνουσας σημασίας και αυτό γιατί συνήθως τα παιδιά έρχονται για να μάθουν ποδόσφαιρο επειδή τους αρέσει και όχι γιατί πρέπει. Η αρχική εικόνα που έχει λοιπόν το παιδί για τον προπονητή του ξεκινάει από μια θετική αφετηρία και είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη του.
Οπως προαναφέρθηκε, η δημιουργία σκεπτόμενων ποδοσφαιριστών αποτελεί βασική προτεραιότητα των προπονητών της Ακαδημίας, καθώς πρόκειται για μία πτυχή που θα έχει αντίκρισμα και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής τους.
Οταν, λοιπόν, το παιδί θα έχει μάθει να κρίνει πότε, που και τι απόφαση θα πρέπει να πάρει, αυτό δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο στο ποδόσφαιρο. Εκτός αυτού, μαθαίνει να είναι και υπεύθυνο για την πράξη του, γιατί πολύ απλά είναι δική του η απόφαση.
Αυτό που λέμε πάντα στα παιδιά μας είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα χόμπι που μπορεί να συνδυαστεί άριστα με τις σπουδές ή αργότερα με το επάγγελμά τους. Δεν θελουμε να στερήσουμε σε κανέναν το όνειρο αλλά βάσει ερευνών και στατιστικής οι πιθανότητες να παίξουν επαγγελματικά ποδόσφαιρο και να ζήσουν από αυτό είναι ελάχιστες.
Συνοψίζοντας, η Ακαδημία εστιάζει περισσότερο στη δημιουργία αθλητών που αργότερα θα μπορούν να σταθούν ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες στην κοινωνία και λιγότερο στη δημιουργία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Ετσι, τα παιδιά του Απόλλωνα έχουν πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε ανώτατες σχολές και τεχνολογικά ιδρύματα.
Επίσης, μέσω της συνεργασίας της Ακαδημίας με γνωστό μάνατζερ, κάποιοι από τους αθλητές μας έχουν κερδίσει τα τελευταία χρόνια υποτροφίες σε πανεπιστήμια της Αμερικής. Ετσι, συνεχίζουν να παίζουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και ταυτόχρονα σπουδάζουν σε ορισμένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου.
Τον τελευταίο χρόνο, εξάλλου, η Ακαδημία δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο του ποδοσφαίρου Σάλας συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τα χρώματα του αδελφού σωματείου Εθνικού Παλλήνης, με απώτερο σκοπό τη μοριοδότηση των αθλητών της για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Στην πρώτη της εμφάνιση, η ομάδα μας κατέλαβε την τρίτη θέση και έτσι οι αθλητές μας πήραν μπόνους 8% για οποιαδήποτε Σχολή και 20% για ΤΕΦΑΑ.
Για τα πιο ταλαντούχα παιδιά η πρώτη ομάδα του Απόλλωνα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για την εξέλιξή τους, αφού αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο της Αθήνας και ένας από τους στόχους της είναι να ενσωματώνει τους νεαρούς αθλητές που προέρχονται από την Ακαδημία. Από την άλλη, η καλή μας σχέση με διοικούντες ακαδημιών ΠΑΕ μας επιτρέπει να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη των παιδιών που επιλέγονται να κάνουν αυτό το βήμα.
Παίκτες της Ακαδημίας στο Ανδρικό
Πριν καν μεταφερθεί η Ακαδημία μόνιμα από το Μαρούσι στο Χαλάνδρι, στα τέλη του 2009, ανέβηκαν τα πρώτα παιδιά στο ανδρικό του Απόλλωνα (Δημήτρης Παπουτσής και Σταύρος Τσούπανος).
Συνολικά, 51 παιδιά της Ακαδημίας φόρεσαν τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε επίσημο παιχνίδι την τελευταία 10ετία, έστω και μία φορά. Πρώτος σε συμμετοχές της σχετικής λίστας ο Παπουτσής (212) και σε γκολ ο Στέλιος Μήτρου (50).
Δηλώσεις πρώην προπονητών της Ακαδημίας
Σταύρος Ζαζάνης – Υπεύθυνος υποδομών Κορωνίδας
«Δέκα χρόνια Γιάννης και Αντώνης ή Αντώνης και Γιάννης. Για μένα ο Απόλλωνας είναι οικογένεια. Το ήθος, ο χαρακτήρας, η όρεξη και η καινοτομία είναι αυτό που κάνει το σωματείο και την Ακαδημία να ξεχωρίζει τόσο πολύ.
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι κατά κύριο λόγο εραστές της τέχνης και ο Απόλλωνας δημιουργεί, παράγει τέχνη και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους δύο μου φίλους, τον Γιάννη και τον Αντώνη, που το όνειρό τους για δημιουργία το έκαναν πράξη.
Αυτό που για μένα επίσης ξεχωρίζει είναι ότι ο Απόλλωνας εκτός από ένα εργαστήρι εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών είναι μια κοιτίδα ποδοσφαιρικού πολιτισμού, ιδεολογίας και ανταλλαγής ποδοσφαιρικών σκέψεων.
Το ποδόσφαιρό μας έχει ανάγκη τέτοιους ανθρώπους και με την ευκαιρία θα ήθελα να πω άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου έδωσαν να εργαστώ σε ένα τέτοιο περιβάλλον».
Αρης Γκάνιας – Τεχνικός διευθυντής Ελευθερούπολης
«Οι άνθρωποι του Απόλλωνα, παίκτες, συνεργάτες, παράγοντες και γονείς, μου έδωσαν τη δυνατότητα να δημιουργήσω και να προσφέρω, έστω και στον ένα χρόνο που βρέθηκα σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια.
Ο Αντώνης και ο Γιάννης προσπάθησαν ειλικρινά καθ’ όλη τη διάρκεια εκείνης της χρονιάς να σταθούν με υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια πάντα δίπλα μου, σε δύσκολες καταστάσεις.
Κρατώ ως φυλακτό στο κουτί των αναμνήσεων τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκόμισα. Ως ανεκτίμητο δώρο σοφίας που θα με συντροφεύει πάντα.
Το μεγαλύτερο δώρο των παικτών μου προς εμένα εκείνη τη χρονιά, ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο ετήσιο πρωτάθλημα των Κ15 του Respect Cup, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Σωτήρης Βλαχάκης – πρώην υπεύθυνος ακαδημίας Χολαργού
Ο Απόλλωνας είναι μια ακαδημία-πρότυπο, που δουλεύει με πλάνο και διαθέτει εξαιρετικούς ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά. Εχουν πολλή αγάπη για τα παιδιά και για τους συνεργάτες – προπονητές, προσφέροντας πολύ καλές συνθήκες εργασίας!
Γιάννη και Αντώνη συνεχίστε την εκπληκτική δουλειά σας, το έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας. Καλή συνέχεια, γιατί η επιτυχία είναι δεδομένη!
Γιάννης Γουρδουμπάς: Αντί επιλόγου
Για να φτάσουμε εδώ, πολλοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο. Σίγουρα βοήθησε η αρχική ώθηση που είχαμε από τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό, η άνεση στη διαχείριση του γηπέδου, το υψηλό βιοτικό επίπεδο της περιοχής, ο ισχυρός ανταγωνισμός, ιδιαίτερα στο Χαλάνδρι αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, όπου οι περισσότερες ακαδημίες κινούνται σε αρκετά υψηλό επίπεδο.
Ο σημαντικότερος παράγοντας, ωστόσο, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Και για να έχουν αντοχή στο χρόνο πρέπει να περιέχουν τρία βασικά συστατικά: σεβασμό, εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια.
Ενας βασικός λόγος, λοιπόν, που έχουμε κερδίσει την εκτίμηση της πλειοψηφίας των παιδιών, των γονέων, των συναδέλφων (εντός κι εκτός Ακαδημίας), καθώς και των υπολοίπων μελών της διοίκησης, είναι ότι δίνουμε μεγάλη σημασία στο χτίσιμο των ανθρωπίνων σχέσεων με αυτά τα δομικά υλικά.
Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει αν αυτές οι λέξεις δεν είχαν ουσία στη σχέση μου με τον Αντώνη