ΑΝΔΡΕΣ: Απόλλων – Αγ. Ανάργυροι 1-2 (vid)

Οδυνηρή κι ενδεχομένως καταδικαστική ήττα υπέστη ο Απόλλωνας στην έδρα του από τους Αγίους Αναργύρους.

Εφτασε η στιγμή που η ομάδα μας δεν ορίζει την τύχη της.

Από τον Αθηναϊκό (24η αγ.) δεχθήκαμε το γκολ στο 86′.

Από τον Αγιο Ιερόθεο (27η αγ.) στο 87′.

– Από τους Αγίους Αναργύρους (28η αγ.) στο 87′.

Τρεις ήττες-μαχαιριές, από άμεσους ανταγωνιστές, σε παρόμοια χρονικά σημεία.

Ούτε χθες ήταν κατώτερος του αντιπάλου του ο Απόλλωνας. Νευρικός ίσως, αγχωμένος, όχι πολύ δημιουργικός. Δεν έδινε όμως την εικόνα ομάδας που δικαιούταν να χάσει.

Οι Αγιοι Ανάργυροι βρήκαν ένα τυχερό γκολ στο 12′, ισοφαρίζοντας το προβάδισμα που είχαμε πάρει με την προβολή του Κανδεράκη, μετά την κεφαλιά του Παναγιώτου (1-0, 7′).

Η γρήγορη ισοφάριση δεν μας έδωσε την ευκαιρία να διαχειριστούμε το ματς με θετικό μομέντουμ και λιγότερη πίεση. Δεν προλάβαμε.

Πάλι είχαμε τις καλύτερες στιγμές, ακόμα και αν δεν μετουσιώθηκαν απαραίτητα σε τελικές. Πάλι, ωστόσο, μείναμε με άδεια χέρια, δεχόμενοι αυτή τη φορά γκολ έπειτα από βολέ τερματοφύλακα.

Το μόνο που μας μένει στην παρούσα φάση είναι να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι, όπως αρμόζει στην υπερπροσπάθεια αυτών των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Μπεθάνης (67′ Ζώης), Νούσης, Ψάλλας, Παναγιώτου, Αγκόλλη, Παπουτσής (76′ Παπαδάκης), Αγγελόπουλος, Κανδεράκης (76′ Βλάχος), Χαραλάμπους, Λυμπερόπουλος (67′ Πρόξενος).

Μοιραστείτε: